!
!
20100412 008

BED & BREAKFAST

Voor een verblijf in een Bed & Breakfast kunt u het gehele jaar bij Camping De Grienduil terecht. 

U kunt verblijven in één van onze huuraccommodaties; Vakantiewoning 1, Vakantiewoning 2 of de luxe en knusse Pipowagen.  U heeft in al deze accommodaties een privé verblijf met eigen opgang, eigen badkamer en eigen woonkamer. Tevens kunt u in één van onze huurcaravans of Amerikaanse camper verblijven, deze beschikken over een toilet en in het sanitairgebouw kunt u gebruik maken van de douche.

Zie voor meer informatie en bijbehorende tarieven "VAKANTIEWONINGEN", "LUXE PIPOWAGEN" of "MegaPods/Pod Traditional".

U kunt daarbij bedlinnen (€ 7,50 per verblijf) en handdoeken (€ 6,00 per verblijf) huren en keukenlinnen (€ 3,00 per verblijf).

Het ontbijt is apart te bestellen (niet noodzakelijk) en wordt in uw verblijf gebracht en in de zomermaanden in de tent geserveerd. Het bestaat uit een croissant, witte kaiserbroodje of bruine pistolet, kaas of  ham of salami, jam en boter, jus d'orange en koffie of thee. De kosten hiervan zijn € 5,00 per persoon.

In de omgeving zijn vele bezienswaardigheden zoals diverse musea en natuurgebieden. De omgeving is zeer geschikt om te fietsen of een tochtje met de auto te maken, ook kunt u prachtig varen over bijvoorbeeld de Linge.

Wij hopen u snel te mogen ontmoeten in onze B&B.