20130511 002klein

INVESTERINGS PROJECT

Investeer in De Grienduil en ontvang mooi rendement op uw investering. Hieronder meer informatie:

 

Mag ik me even aan u voorstellen?

 

Mijn naam is Erik van Stuijvenberg, en ik run samen met mijn vrouw Anneloes Camping de Grienduil in Nieuwland. Ook hebben we samen een zoon, Wessel. In mijn werkzame leven ben ik op veel terreinen actief geweest van onroerend goed tot gemeenteraadslid. Anneloes is nu nog part- time werkzaam als opleider bij Transavia.

Camping de Grienduil is inmiddels helemaal ‘ons ding’. De afgelopen 10 jaar hebben wij de Camping gemoderniseerd en is onze populariteit enorm gegroeid mede door boekingsplatforms als Booking.com en inzet van social media. Ook de kleinschalige opzet vinden veel mensen aantrekkelijk. Wij hechten aan deze knusse en informele sfeer.

 

Camping de Grienduil heeft inmiddels 20 kampeerplaatsen, een aantal huisjes (pods) voor de verhuur en een heuse pipowagen. De ontwikkelingen staan echter niet stil. Wij zijn op dit moment bezig met de realisatie van twee nieuwe appartementen. Ook wordt er gewerkt aan een representatieve gemeenschappelijke ruimte, in de vorm van een authentieke kapschuur.

Deze investeringen bekostigen wij voor een deel zelf en zijn daarnaast op zoek naar investeerders die willen meehelpen Camping de Grienduil verder te ontwikkelen. Gasten en andere geïnteresseerden die het leuk vinden een lokaal initiatief te ondersteunen en tevens een aansprekend rendement nastreven.

Als uw interesse is gewekt kunt u contact opnemen met Ben Ippel, telefoon 06-54630818. Ben is van Ducente Vermogensregie (www.ducente.nl), hij coördineert deze activiteit namens ons. Hij kan u alles vertellen over de financiële onderbouwing en uw rendement. Ook is een accountants verklaring beschikbaar.